"Ти ніде не воював! Порви своє посвідчення!", - Добровольці накинулись на військового прокурора Кулика у суді (відео)

"Я чесний, хабарів не брав", - говорив, опустивши очі Кулик та пообіцявши завтра ж здати посвідчення учасника АТО.

Скрін відео

На військового прокурора АТО Костянтина Кулика накинулися в будівлі суду, де проходить розгляд його справи. Прочухана йому влаштували представники добровольчих батальйонів "Айдар" та "Донбас". Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Бійці задавали Кулику прямі запитання про те, звідки у нього таке багатство, якщо він стверджує, що не брав хабарів.

Сьогодні, 19 липня, розглядалася апеляція Кулика про зняття з його майна арешту, але розгляд справи перенесено на завтра, 20 липня. Костянтина Кулика, як відомо, підозрюють в незаконному збагаченні.

З 2011 по 2015 роки, перебуваючи на посаді в прокуратурі він зміг заробити 1 мільйон 670 тисяч гривень, а у його родичів з'явилися Tоyotalandcruiser 200, 2014 р. в., Тoyotalandcruiser 100, 2003 року в. і три квартири.

Кулик не дивився в очі бійцям АТО, які намагалися з'ясувати у нього, навіщо прокурору посвідчення учасника антитерористичної операції, якщо він ніколи не був на Донбасі і не брав участь у війні на сході України.

"Я чесний, хабарів не брав", - говорив, опустивши очі Кулик та пообіцявши завтра ж здати посвідчення учасника АТО. "Ти ніде не воював, ти усвідомлюєш це?" - запитували у нього добровольці.

Бійці АТО обурені тим, що спочатку суд прийняв їх прохання про тимчасове відсторонення Кулика з посади і про обмеження його пересування, але військовий прокурор домігся того, щоб Апеляційний суд це рішення скасував.

"Нас обурює той факт, що у людини, яка ніколи не була в АТО є посвідчення учасника бойових дій, а у хлопців, які там воювали, втрачали своїх товаришів, гробили здоров'я, такого посвідчення немає", - обурено розповіли бійці-добровольці.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...