Як додзвонитися до терористів: У Маріуполі за номером "102" абонента з'єднує з "ДНР" замість української поліції

За словами місцевих жителів, переадресація на Новоазовський відділ поліції за номером "102" з Маріуполя відбувається вже протягом року.

Ілюстрація:president14.com.ua

У соціальних мережах з'явилася інформація про те, що у Маріуполі, на пляжі "Піщанка", при дзвінку на номер "102" відповідають терористи з "ДНР" замість української поліції. Про це пише кореспондент УНН, який у цьому переконався, зазначають Патріоти України.

Дійсно, при наборі "102" з мобільного телефону, перебуваючи на пляжі, трубку підіймають не у Маріупольському відділі поліції або об'єднаному кол-центрі "102", а у "Новоазовському відділі поліції".

За словами співробітника прес-служби Маріупольського відділу поліції Іванни Ященко, вони не були в курсі того, що на Маріупольському пляжі можна додзвонитися без проблем в Новоазовськ. Від коментарів поки утрималися, але уточнили, що візьмуть це питання на контроль.

Також співробітники поліції вважають, що це питання треба задавати не правоохоронним органам, а операторам стільникового зв'язку - чому вони з'єднують з телефоном, який знаходиться на непідконтрольній Україні території, а не у Маріуполі.

За словами місцевих жителів, переадресація на Новоазовський відділ поліції за номером "102" з Маріуполя відбувається вже протягом року.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...