Як крізь землю провалилися: На Кіровоградщині зникла сім'я замореного голодом 4-річного хлопчика

Долю дитини має вирішити суд, а його батька вирішено позбавити прав на виховання дітей.

Заморений голодом хлопчик. Фото:ОбозревательБатько виснаженого 4-річного Владислава з Новоукраїнки Кіровоградської області, Олександр Мольченко заявив, що його родині погрожують вбивством. Тому змушений з дружиною і 3-ма доньками ховатися, передають Патріоти України.

"Мені погрожують вбивством. Тому я ховаю сім'ю і найближчим часом ні з ким спілкуватися не буду", - заявив Мольченко під час зйомки ток-шоу на каналі "Україна".

Знімальна група намагалася розшукати сім'ю Мольченко в селі Рівне Новоукраїнського району. Є дані, що нібито вони виїхали з Новоукраїнки саме в цей населений пункт. Але сім'ї там не виявилося.

Батько кілька разів намагався забрати сина з лікарні, йому не дозволили. За час перебування в лікарні дитина зміцніла і видужала. Владислав сам почав ходити, грається іграшками.

Обстеження показало пневмонію, але через крайнє виснаження Владик не відчував температуру і інші симптоми. Тепер, після інтенсивної терапії, хвороба позаду.

Комісія міськвиконкому прийняла рішення позбавити Мольченка батьківських прав на сина. Відповідне клопотання вже передали до суду, який і вирішить долю дитини.

"Що стосується інших трьох дітей, направлено клопотання в поліцію для того, щоб батьків притягнули до відповідальності за невиконання своїх обов'язків", - розповів заступник міського голови Новоукраїнки Олександр Руденко.

Як повідомлялося раніше, у місті Новоукраїнка Кіровоградської області з родини 36-річних Олександра і Наталії Мольченко вилучили сина Владислава, 3 роки 10 місяців. Хлопчик важить 7 кг, це майже в півтора рази менше норми. Подружжя виховує ще трьох дочок. 10-річну Олександру від першого шлюбу жінки і двох спільних - 6-річну Юлію і Єву, 10 місяців. Вони в задовільному стані.

Джерело: KP.ua

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...