Трагедія на Кіровоградщині: У пожежі загинуло троє маленьких дітей

Коли рятувальники прибули на місце інциденту, то полум’я вже охопило одноповерховий будинок.

На місці трагедії. Фото:прес-служба ДСНС у Кіровоградській області

В першій половині дня 10 березня пожежа спалахнула у житловому будинку у селі Верблюжка, що на Кіровоградщині. Під час гасіння рятувальники виявили тіла трьох маленьких дітей. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Кіровоградської області, передають Патріоти України.

Коли рятувальники прибули на місце інциденту, то полум’я вже охопило одноповерховий будинок. Троє маленьких дітей, яким було 3, 4 та 1 рік, були вже мертвими.

У будинку користуються пічним опаленням. Мати пішла з дому та залишила дітей без нагляду. Наразі причини пожежі та смерті дітей встановлюють фахівці.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...