Як нищать українські Карпати: У мережі показали масштаби лиха з висоти пташиного польоту (відео)

"Знищення Карпат – це вирок нам: галичанам, закарпатцям, прикарпатцям... На жаль, ми ще не доросли до європейського рівня самоповаги і взаємної відповідальності за свою країну".

Вирубка лісу в Карпатах продовжується не один рік. Фото: obozrevatel.com.

Користувач Олесь Городецький обурюється давньою проблемою систематичного нищення карпатського довкілля, поширюючи відповідне відео видання Zaxid.net, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прикарпаття і Закарпаття є одними із найпатріотичніших країв України. Як можна було допустити це варварство проти власних країни й народу? І нікому немає діла? Нема активістів, політиків, правоохоронців!

Можна тисячу разів кричати про зраду в Криму, на Донбасі й у Києві, але знищення Карпат – це вирок нам: галичанам, закарпатцям, прикарпатцям... Бракує нам гідності, людської та національної. На жаль, ми ще не доросли до європейського рівня самоповаги і взаємної відповідальності за свою країну.

Опубліковано Zaxid.Net 15 березень 2016 р.

Як ідеться в матеріалі згаданого медіа, масштаби й очевидність катастрофічних наслідків усе ж спонукають мешканців не стояти осторонь. Так, громада села Верхнячки Сколівського району, що на Львівщині, встановила шлагбаум на в'їзді до лісу, щоби не впускати туди лісовозів, а тамтешня сільрада має на меті звернутися до очільників області зі пропозицією на кілька років узагалі припинити рубати ліс у своїх краях.

"У наших горах бере початок річка Стрий. Колись ми руками ловили в ній форель, зараз улітку переходиш річку в капцях і ноги не намочиш", – скрушно зазначає сільський голова Верхнячки Тарас Будай.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...