Як прожити на 75 мільйонів аліментів?: Розлучена дружина арабського шейха подала новий позов до колишнього

Незважаючи на те, що суд встав на сторону Крістін і призначив їй рекордну виплату в 75 мільйонів фунтів, колишня манекенниця заявила, що цих грошей їй все одно мало і вимагає 196 мільйонів фунтів.

Колишня дружина шейха Валіда Джуффалі вимагає від нього 196 мільйонів фунтів. Фото: dictat.net.

Колишня манекенниця, 54-річна Крістін Естрада прожила в шлюбі з саудівським мільярдером Валідом Джуффалі 12 років, поки багатій не знайшов собі нову кохану, 25-річну манекенницю Луян Адад. Колишню дружину олігарх образити не хотів, тому запропонував їй при розлученні 38 мільйонів фунтів стерлінгів, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Але екс-дружина заявила, що цих грошей їй ледве вистачить на підтримку розкішного способу життя. Всі ці роки Естрада дійсно ні в чому собі не відмовляла: два величезних особняка, п'ять машин, колекція діамантів і великий гардероб, який щотижня поповнювався колекціями відомих брендів. І зрозуміло, щоб утримувати все це рухоме і нерухоме майно на колишньому рівні потрібні чималі суми.

Судіть самі: тільки на шопінг дружина мільярдера витрачає щорічно нечувану суму: 1 000 000 фунтів - на базовий одяг, 40 000 фунтів - на шуби, 109 000 фунтів - на кутюрні сукні і 21 000 фунтів - на взуття.

У разі згоди на аліменти, які запропонував їй чоловік, свої запити і потреби довелося б скоротити більше, ніж удвічі, що негативно позначиться на її репутації. Приблизно такі аргументи і привела судді покинута дружина. І на подив мільйонера, суд встав на сторону Крістін і призначив їй рекордну виплату в 75 мільйонів фунтів.

Естрада заявила, що ця сума все одно недостатня для нормального існування і подала новий позов до чоловіка.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...