Як страшно живеться росіянам: українську гімнастку "попросили" з Росії, бо вона ж "бандерівка"

Надія Васіна пересилала зароблені в Росії гроші для бійців АТО.

Надія Васіна. Фото:starlife.com.ua

Українська колишня гімнастка Надія Васіна, яка змінила спортивну діяльність на театр, розповіла про те, як було важко працювати в Росії. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

Надія Васіна домовилась про роботу в Росії ще до подій Євромайдану. Українку запросили бути солісткою в новому театральному шоу. "Їх зомбоящик говорить про божевільню, і тут приїжджаю я, страшна бандерівка з кулоном-тризубом - виплодок пекла, який ненавидить Путіна. І вони всі сиділи, слухали, їм було цікаво.

Ось такий підхід мені здається правильним - коли ти можеш донести до людей і поміняти їх точку зору. Звичайно, якщо вони вміють чути," - розповіла колишня українська гімнастка.

Зокрема, Надія Васіна розповіла, що пересилала зароблені в Росії гроші для бійців АТО. "Були й негативні речі. Приходжу на репетицію, а там сидять хлопці навмисно з футболками у написах: "ДНР", "ЛНР". Це було боляче. З творчої сцени вони робили політсцени, що абсолютно неправильно з їх боку. І потім чомусь мене звідти поперли," - розповіла українка.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...