Як татари в окупованому Криму по-українськи Новий рік зустрічали (відео)

Блогер Ельзара Абдураманова показала, як можна і в окупації залишатися патріотом України.

Привітання з Новим роком від патріотів України окупованого Криму. Фото: Преса України.У Криму не всі забули, що півострів був у складі України до анексії Росією. Блогер Ельзара Абдураманова, яка, очевидно, є кримською татаркою, показала, як можна і в окупації залишатися патріотом. Новину повідомляє Преса України, передають Патріоти України.

Абдураманова зробила серію коротких постів до Нового року про Крим. Звернувши увагу на символічні деталі, вона показала, як можна залишатися вірним Україні, коли земля, на якій живеш, перебуває в окупації.

На першому опублікованому нею фото зображена ялинкова іграшка в синьо-жовтих кольорах з татарським символом. Під знімком підпис: «З Новим роком!».

Далі блогер опублікувала відео новорічної вечірки, на якій кримчани танцювали під супровід святкової пісні Вєрки Сердючки зі словами «Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так». Абдураманова уточнила, що так в Криму зустрічали прихід 2017 року.

«Банкетний зал в Криму в новорічну ніч. Дуже різношерста компанія. Включати привітання свого Президента ризиковано. Але зате в 12:00 за місцевим часом «з технічних причин» не довелося бачити і чути чужого», - розповіла вона цікаву деталь.


Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...