Як терористи окупованого Луганська "віджимають" нерухомість та бояться баптистів

На думку окупантів, двоповерховий будинок молитви несе страшні загрози для безпеки "республіки".

Російські окупанти на Донбасі продовжують деградувати. Фото: TASS

У Луганську терористична "влада" продовжує віджимати нерухомість під виглядом наполегливої боротьби з усіма "не традиційними і не духовними" віяннями, повідомляє tribun. Новину передають Патріоти України.

Якщо більшість релігійних організацій виїхала за територію "республіки" ще під час бойових дій, влітку 2014 року, то баптистська організація, розташована на вул. Чорноморській, 76, посміла чинити опір планам "богообраної" "влади" "ЛНР". А в планах "влади" було відкрити за цією адресою дільничний пункт поліції "МВС "ЛНР". Про те, що "МВС "ЛНР" зажадали великий будинок у селищі, повідомляв пастор Сергій Мороз ще восени 2014 року.

"Вранці з телефонної розмови дізнався, що 12 вересня "невідомі особи в камуфляжному одязі" в молитовному домі стали влаштовувати опорний пункт "поліції "ЛНР". Мотив - "неблагонадійність баптистів в очах нової "влади "ЛНР", - заявив пастор Мороз.

Мабуть, на той момент щось пішло не так для "МВС "ЛНР", і будинок молитов продовжив своє існування. Тепер, 2 грудня 2016 року, віджиманням вирішили зайнятися вже в "МГБ "ЛНР". Це "міністерство" підійшло до питання набагато серйозніше: знайшли двох свідків і провели прес-конференцію, на якій рудоволоса дівчина розповіла про те, які страшні загрози несе двоповерховий будинок молитви для безпеки "республіки".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...