Як у Києві святкуватимуть Новий рік

Опублікована програма заходів.

СкріншотЦьогоріч мешканці та гості столиці зможуть насолодитися новорічною атмосферою аж на п'яти площах - Софійській, Михайлівській, Поштовій, Троїцькій, Контрактовій, а також на Співочому полі, про це повідомляє КМДА. Якою буде новорічна програма - далі у матеріалі, передають Патріоти України.

«Ми значно розширили географію новорічних та різдвяних заходів і окрім центральної локації «Новий рік між двома дзвіницями», що буде розташована на Софійській та Михайлівській площах, а також на проїзді між ними, міська влада готує святкування ще на трьох площах та Співочому полі», - це під час прес-конференції повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.Отже, якщо ви бажаєте відпочити від буденних справ та відчути новорічний запах міста, запрошуємо відвідати наступні святкові ярмарки Києва:

«Європейська зима

Де: Поштова площа

Коли: з 19 грудня 2015 по 10 січня 2016

Набережна площа заповниться новорічним різнобарв'ям країн Європи. Тут відвідувачі зможуть поласувати традиційними святковими стравами із різних країн, відчути їх традиції та придбати сувеніри. Головною прикрасою буде ялинка висотою 6,5 метрів та близько 40 декоративних будиночків. Передбачається, що на сцені відбудеться гала-концерт переможців Всеукраїнського фестивалю «Зірки та зіроньки», де виступатимуть діти з усієї України, в тому числі і з зони АТО.

«Олімпійська ялинк

Де: Троїцька площа

Коли: з 19 грудня 2015 по 16 січня 2016

Льодова гірка, казкові торгові будиночки та майстер-класи - усе для справжнього новорічного дива! А на льодовій ковзанці найменші відвідувачі зможуть повболівати під час змагань з хокейю.

«В пошуках made in Ukraine»

Де: Контрактова площа

Коли: з 19 грудня 2015 по 19 січня 2016

Біля будівлі Подільскої РДА з 24 грудня до 11 січня буде організовано різдвяний ярмарок та театралізовані дійства з залученням джазових музикантів, що триватиме цілий місяць. Паралельно у сквері біля пам'ятника П. Сагадачному з 19 грудня до 19 січня триватиме тематичний ярмарок, буде організовано парк казкових скульптур і атракціонів.

«Зимова країна мрій»

Де: Співоче поле

Коли: 19 та 26 грудня 2015 року

КП «Київзеленбуд готує тематичну виставку з новорічних композицій від усіх районів Києва. Гостей будуть розважати виступи відомих колективів та колядників, ярмарок, традиційні українські гуляння, святкові вертепи, свято кулішу та багато іншого!

"Новий рік між двома Дзвіницями"

Де: Михайлівська та Софіївська площі

Коли: з 19 грудня 2015 по 16 січня 2016

На Вас чекатиме Головна ялинка країни, унікальна селфі-зона, новорічний ярмарок, фуд корти, лаунж зона, оглядове колесо, величезна ковзанка, Київська карусель, резиденція Святого Миколая та багато приємних сюрпризів!

UAINFO

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...