Як у воду канув: У РФ зник англійський вболівальник, який приїхав на ЧС-2018

Російські правоохоронці тим часом заявили, що нічого не знають про інцидент.

Ілюстрація:Футбол 24

Родичі англійського вболівальника Дугласа Моретона, який відправився підтримати свою команду на ЧС в Росію, заявили про його зникнення. Про це повідомляють Патріоти України.

Представник британського посольства підтвердив, що Моретон пропав безвісти і сказав, що він підтримує зв'язок з відповідними органами влади в Росії, щоб спробувати встановити місцезнаходження вболівальника.

Моретон в останній раз був помічений в Самарі, де Англія виграла у Швеції в чвертьфіналі. Родичі очікували, що Дуглас повернеться в Москву, але на зв'язок після гри він так і не виходив. Вони припускають, що уболівальник все-таки потрапив у Москву, оскільки його кредитна карта була використана в російській столиці.

Родичі Моретона вказали, що його зріст становить 167 сантиметрів, він говорить з Брістольським акцентом, носить окуляри і рідко голиться. У свою чергу в російській поліції заявили, що нічого не знають про інцидент.

"До органів внутрішніх справ ГУ МВС Росії по Самарській області заяви про безвісти зниклих іноземних громадян не надходило, інформація, розміщена в ЗМІ в даний момент перевіряється," - сказав співробітник прес-служби поліції.

Джерело: Reuters

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...