Як в Києві прощалися з убитим адвокатом російських диверсантів (фотофакти)

Юрія Грабовського поховали у столиці на Лісовому кладовищі, де поховані його батьки.

Церемонія прощання з адвокатом Грабовським. Фото:http://www.hromadske.tv/

У Трапезній церкві Києво-Печерської Лаври пройшла церемонія відспівування і прощання з убитим українськими адвокатом Юрієм Грабовським, який захищав в суді російського спецназівця Олександра Александрова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Громадське ТБ.

Попрощатися з Грабовським прийшло близько 200 чоловік, серед них - його колеги-адвокати (зокрема, адвокат іншого російського спецназівця Єрофєєва Оксана Соколовська), знайомі. Також на церемонії була присутня сестра убитого. Тіло адвоката знаходилося в закритій труні.

Грабовського поховали на Лісовому кладовищі в Києві.

Нагадаємо, в першій половині березня одеська поліція почала пошуки зниклого Грабовського, який захищав в суді інтереси ГРУшника Олександра Александрова, а 25 березня адвокат був знайдений мертвим.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...