Як вибрати найкращий букет на 8 березня (фото)

​8 березня всі чоловіки стають справжніми лицарями, а жінки їх королевами, тому вибирати квіти для привітання улюблених мам, дружин, дівчат потрібно з душею і уважністю.

Квіти - обов'язковий подарунок на 8 березня. Фото: ЖЖ.

Весна прийшла, а це означає, що зовсім скоро міжнародний жіночий день - 8 березня. Вважається, що букет квітів для будь-якої жінки - кращий подарунок на будь-яке свято. Журналісти розібралися, які квіти можна дарувати жінкам, а які - ні, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Які квіти не можна дарувати жінкам

Букет квітів у якості подарунка відображає як рівень вашої культури, ваш смак, так і ваше ставлення до жінки.

Запам'ятайте, бутони квітів, особливо це стосується троянд, які вже розпустилися і у них краї пелюсток починають жовтіти, довго не простоять, а тільки можуть зіпсувати настрій людині.

Не варто дарувати жінці такий же букет, як в минулому році на 8 Березня або на будь яке інше свято, так як це виглядає так, як ніби ви просто хочете, щоб від вас відчепилися. Подібний жест може зійти за образу і підкреслити неувагу. Винятком може стати той випадок, якщо ці квіти - улюблені, але навіть тоді варто проявити хоча б дещицю креативності в їх поєднанні з іншими квітами.

Жінкам у віці не даруйте темні швидков'янучі квіти, а молодій дівчині, якщо не освідчуєтесь їй при цьому в любові, не даруйте яскраво-червоні квіти. Цей колір не асоціюється з юністю.

Ні в якому разі не даруйте сухі квіти і штучні. Ці квіти - для похорону.

Також негарно і без смаку виглядають квіти, які побризкали великою кількістю дешевих парфумів, посипали блискітками і які загорнули в десяток листів упаковки. У них не залишилося нічого природного і навіть якщо вони простоять більш-менш довго, радості від них практично не буде.

Є особлива категорія квітів - ті, які прийнято дарувати чоловікам. На них потрібно звернути увагу, адже жінки часто знають такі нюанси і помічають їх відразу ж. Отже, чоловічими вважаються: гвоздики, кали, орхідеї, лілії, гладіолуси, бамбук, дельфініуми. Це не означає, що їх ніколи не дарують жінкам, але про них все ж варто знати заздалегідь.

Мобілізація по-новому: Стало відомо, як зміняться перевірки ТЦК на вулицях

вівторок, 14 травень 2024, 7:48

За 10 днів набуває чинності новий закон про мобілізацію, але вже зараз багато українців обговорюють у соцмережах те, які права та обов’язки будуть у кожної зі сторін цього процесу – військовозобов’язаних і працівників ТЦК. Як передбачається, оповіщення...

"Приклеїли до квитанції за комуналку": Беззногий ветеран заявив, що хоче подивитись працівникам ТЦК у вічі

вівторок, 14 травень 2024, 7:44

Ветеран Олег Симороз, який втратив обидві ноги на фронті, обурився діями працівників ТЦК. Йому принесли повістку, хоча військовий отримував штамп про виключення з військового обліку саме у цьому Центрі комплектування. Як повідомляє Симороз на своїй сто...