Якщо "Інтер" ліквідують, то усіх його працівників забере до себе та нагородить ФСБ РФ, - Корчинський

Дмитро Корчинський пропонує замість "Інтеру" на його частотах створити телеканал добровольців АТО

"Інтер - канал русифікації", - Корчинський. Фото: "Фейсбук"

Лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський заявив, що не має відношення до пожежі на "Інтері". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Гордон".

"Мне бы очень хотелось быть в центре сговора против телеканала "Интер", однако, к сожалению, организатор произошедшего не я. Насколько мне известно, за этим стоят около 10 гражданских организаций. Они решили, что хватит это все терпеть. Среди них преимущественно ветеранские объединения, студенты, художники", - сказав Корчинський у коментарі для видання.

За його думкою, у разі ліквідації телекомпанії ФСБ РФ забере до себе усіх її співробітників. "Я думаю, что подарком для Москвы было происходящее с "Интером" на протяжении последних двух лет. Это мощный канал русификации, главное пропагандистское движение Кремля в Украине. А если он будет ликвидирован, то все будет хорошо. Это будет уже подарок не Москве, а народу Украины. Если "Интер" ликвидируют, ФСБ заберет к себе всех его сотрудников и наградит их медалями. А частоты можно будет отдать каким-то порядочным людям. Например, создать добровольческий канал. У сепаратистов есть свой канал, а у добровольцев – почему-то нет", - зауважив Дмитро.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...