"Якщо раптом знову схоче приїхати до нас на гастролі": Член Ради Федерації РФ пригрозив Вайкуле через її слова про Крим

Франц Клінцевич заявив, що латвійська співачка "ступила на стезю Вахтанга Кікабідзе".
Лайма Вайкуле. Фото: KP.UA.

Гучна заява відомої латвійської співачки Лайми Вайкуле по Криму очікувано привела російських пропагандистів в лють. Так, з різкою критикою співачки виступив член Ради Федерації Росії Франц Клінцевич, відомий своїми різкими висловлюваннями на підтримку путінського режиму, передають Патріоти України.

На його думку, висловивши свою проукраїнську позицію щодо Криму, Вайкуле пішла по стопах інших знаменитих артистів, які підтримали Україну. Як приклад російський чиновник навів актора Вахтанга Кікабідзе, який відкрито підтримував Майдан і виступав проти анексії Криму та інших злочинів Володимира Путіна і його оточення.

«Дійсно, ніякої ностальгії. Лайма Вайкуле ступила на стезю Вахтанга Кікабідзе», – вважає Клінцевіч. Він зазначив, що не хоче гадати, чи була Вайкуле щирою в своїй заяві.

«Але слово – не горобець. Цікаво, скільки тепер складе її гонорар, якщо вона раптом надумає відправитися на гастролі в Росію», – пригрозив чиновник. У свою чергу, директор Вайкуле Олексій Яковлєв вважає, що в Росії «перекрутили і роздули» слова співачки. Він також зазначив, що її заяву кожен сприймає «в міру своєї зіпсованості».

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...