Японський IT-шник створив програму, яка при наближенні начальства ховає всі зайві вікна з дисплея

Boss Sensor аналізує навколишню обстановку та відстежує пересування керівника офісом.

Японський офіс. Фото: smexigrex.ru.

Японський програміст Хірокі Накаяма написав програму, яка при наближенні начальника ховає з дісплею всі зайві вікна та відкриває потрібні для робочих завдань, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Айтішник розробив алгоритм Boss Sensor, яка аналізує навколишню обстановку та відстежує пересування керівника офісом.

"Я відчуваю себе ніяково, коли мій босс нишпорить по околицях. Звичайно, я сам можу екстрено перемикати вікна на екрані, але така поведінка здається підозрілою, а іноді я просто не помічаю керівника. Щоб уникнути підозр я створив систему, яка робить це автоматично", - розповів Хірокі.

Програма працює за наступною схемою: веб-камера спостерігає за присутніми, а якщо впізнає серед них начальника, то моментально ховає всі відкриті вікна та виводить потрібні.

Для створення алгоритму Накаяма використовував надточну нейромережу й алгоритм глибинного навчання, а також обробив безліч фотографій свого керівника.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...