Японці одягнуть українські сорочки: У Нагої планується проведення параду вишиванок

Організатори флешмобу приурочили захід до 25-ї річниці Незалежності України.

У Нагої пройде парад вишиванок. Фото: Фейсбук.

До 25-ї річниці Незалежності України в парку Хісаяодорі в місті Нагоя відбудеться парад національних сорочок. Парад вишиванок в Японії планують провести 3 вересня. Як повідомляють організатори заходу на сторінці в Facebook, він пройде на площі південного фонтану в парку Хісаяодорі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Організатори закликають усіх охочих приєднатися до акції. При собі бажано мати національну символіку, одягатися в вишиванки або в кольори державного прапора України - жовтий і блакитний.

"Будемо раді бачити вас у вишиванці (якщо є), або в одязі в блакитних і жовтих тонах, в будь-якому зручному для вас одязі. Візьміть з собою український прапорець, стрічку або інший національний символ. Захід без політики!", - йдеться в повідомленні .


Варто знати! Яку пенсію можна отримати з офіційною мінімальною зарплатою

четвер, 16 травень 2024, 15:30

В Україні із мінімальною зарплатою в 8 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 2 255 грн. Розмір виплати залежить від кількох характеристик. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з останніми да...

"Будемо розбиратися": Свириденко прокоментувала відстрочку від призову працівникам "Glovo" та "Favbet Tech"

четвер, 16 травень 2024, 15:22

Міністерка економіки Юлія Свириденко після суспільного резонансу скасувала наказ про бронювання працівників компаній Glovo, Visa, Favbet Tech. Про це вона повідомила у фейсбуці. Свириденко прокоментувала інформацію, яка з’явилася у ЗМІ щодо бронювання ...