Йде золота осінь: Синоптики обіцяють суху і ясну погоду (інфографіка)

​На вихідних в Україні дощі припиняться, але прийдуть нічні заморозки.

Золота осінь. Фото: MOBILMUSIC.ru.

В Україну повертається суха і ясна погода, яку приніс антициклон з центром над Скандинавією. Дощ з вітром - тільки на сході. Про пише в Facebook синоптик Наталія Діденко, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

- Скрізь буде холодно, + 3 + 8 градусів. Однак на Закарпатті очікується тепла погода - до +15 градусів, - попереджає вона.

За її словами, у вихідні, 15-16 жовтня, по Україні вночі мороз, а вдень в межах +3+ 8, на крайньому заході та на півдні - до +10 +15.

- Буде багато сонця і туманів, дощі можливі лише місцями - на заході і сході. У Києві субота та неділя - холодні, але сухі, - уточнила Діденко.

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 15 жовтня, в Україні буде хмарно з проясненнями, на заході очікуються дощі. Вночі всюди, крім південної частини та Закарпаття, заморозки до -1-3 градусів, удень +6 +8 градусів, в Одеській і Херсонській областях - до +10 +12 градусів, на Закарпатті + 12 + 14.

У неділю, 16 жовтня, синоптики обіцяють, що погода не зміниться.

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...