Ідентифікували за допомогою ДНК-експертизи: На Львівщині перепоховають захисника Луганського аеропорту

Останки бійця, який загинув у вересні 2014, поховають у Турківському районі наступного тижня.

За допомогою ДНК-експертизи вдалося ідентифікувати останки бійця 80-ї бригади зі Львівщини, який загинув у боях за луганський аеропорт. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Турківської РДА Олександр Лабецький, передають Патріоти України.

"Турківщина сумує за Героєм - Кльоб Миколою Івановичем, бійцем 1-го батальйону 80-ї окремої високо-мобільного десантної бригади, який загинув в бою за Луганський аеропорт 2 вересня 2014 року. Микола ідентифікований по ДНК та визнаний загиблим.

Наступного тижня буде здійснено чин перепоховання в с.Нижня Яблунька Турківського району Львівської області. Про дату і час повідомлю пізніше.", - йдеться в повідомленні.


Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.