ІДІЛ потрібні нові кати: терористи примушують дітей спостерігати за вбивствами і грати в футбол відрізаними головами, - доповідь ООН

В експертній доповіді місії зазначається, що терористи з малих років привчають дітей до жорстокості, вирощуючи, таким чином, з них нове покоління терористів.

Фото: dialog.uaДоповідь ООН "Діти" Ісламської держави" місія зробила в співавторстві з британським фондом Quilliam і канадським правозахисним центром Ромео Даллера. У ньому розповідається про те, як терористи примушують дітей спостерігати за вбивствами і грати в футбол відрізаними головами, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Саме діти і підлітки для терористів, згідно з оприлюдненою інформацією в доповіді, вважаються кращими учнями для бойовиків, оскільки їх методично привчають до насильства з самого раннього віку.

"У таборах ІДІЛ дітям часто показують пропагандистські ролики терористичного угрупування. На цих кадрах демонструється, як за наказом терористів підлітки і діти вбивають людей", - розповідається в доповіді.

В Іраку, за офіційними підрахунками місії ООН, ігілівці викрали понад тисячу дітей для своїх цілей. Це діти до 15 років. Багато з викрадених відразу були направлені в школи терористів для навчання методам ведення "священної війни" з Заходом.

Дітей, які відмовлялися служити терористам, по-звірячому били, їх ґвалтували і катували. Відзначається, що угрупування "Ісламська держава" в основному діє на території Іраку і Сирії.

На початку березня бойовики, як раніше повідомлялося в ЗМІ, стратили п'ятьох жінок. До вбивства була залучена 12-річна дівчинка, яка допомогла в розправі.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...