"Йдуть у майбутнє": Російський вчений вражений потенціалом українців

За його словами, росіянам слід "відкрити очі" на українську реальність.

Ілюстрація: vladtime.ru

Жителі України є дуже свідомим і відкритим народом. Також, за словами російського вченого-фізика Валентина Гаденоффа, він виявився здивований кількістю українців, які мають вищу освіту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

"Ще раз напишу моє враження від Києва. Таке відчуття, що життя тут вирує, люди дуже активні і виховані. Свідомість у них дуже висока, а найголовніше - у них є відкритість, якої я не бачив вже дуже давно", - зазначив він у себе на сторінці у Facebook.

Гаденофф підкреслив, що половина столиці спілкується російською мовою.

"Я говорю з усіма виключно російською, і в жодної людини не виникає думки навіть косо подивитися на мене. Як можна обзивати цих людей фашистами - розуму не прикладу", – сказав він.

У той же час, за його словами, росіянам слід "відкрити очі" на українську реальність.

"Росіяни, відкрийте очі на реальність і задумайтеся. Україна йде в майбутнє. Мені здається, що Європа зрозуміла, що таких титачних розмірів людський потенціал упускати не можна", - сказав Гаденофф.

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...