"Йдуть у майбутнє": Російський вчений вражений потенціалом українців

За його словами, росіянам слід "відкрити очі" на українську реальність.

Ілюстрація: vladtime.ru

Жителі України є дуже свідомим і відкритим народом. Також, за словами російського вченого-фізика Валентина Гаденоффа, він виявився здивований кількістю українців, які мають вищу освіту, повідомляють Патріоти України з посиланням на Надзвичайні новини.

"Ще раз напишу моє враження від Києва. Таке відчуття, що життя тут вирує, люди дуже активні і виховані. Свідомість у них дуже висока, а найголовніше - у них є відкритість, якої я не бачив вже дуже давно", - зазначив він у себе на сторінці у Facebook.

Гаденофф підкреслив, що половина столиці спілкується російською мовою.

"Я говорю з усіма виключно російською, і в жодної людини не виникає думки навіть косо подивитися на мене. Як можна обзивати цих людей фашистами - розуму не прикладу", – сказав він.

У той же час, за його словами, росіянам слід "відкрити очі" на українську реальність.

"Росіяни, відкрийте очі на реальність і задумайтеся. Україна йде в майбутнє. Мені здається, що Європа зрозуміла, що таких титачних розмірів людський потенціал упускати не можна", - сказав Гаденофф.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...