Єфремова тримають в "одиночці" із зафарбованими вікнами

Захист розглядає таке поводження з арештованим як тортури.

Олександр Єфремов. Фото: Glavnoe.ua

Екс-нардеп Олександр Єфремов відбуває арешт в одиночній камері з штучним освітленням. Про це розповіли адвокати Єфремова в інтерв'ю Українським Новинам, повідомляють Патріоти України.

"Ми цю тему не піднімаємо, так як він людина стійка. Але він - в одиночному ув'язненні. Зафарбовані вікна, штучне освітлення. Практично 6 місяців людина перебуває в "одиночці", - повідомив адвокат Олександр Мельников.

Захист розглядає таке поводження з арештованим як тортури. Мельников зазначив, що адміністрація СІЗО дозволяє дружині Єфремова періодично його відвідувати.

При цьому діти та онуки екс-депутата перебувають за кордоном. Також адвокати повідомили, що мають намір просити суд допитати у справі секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова та народного депутата Сергія Пашинського ("Народний фронт").

Крім того, адвокати екс-голови фракції ПР мають намір просити суд допитати колишнього голову Служби безпеки України Валентина Наливайченка і нинішнього - Василя Грицака. Захист Єфремова також заявляє про залучення до його справи матеріалів про організацію з'їзду депутатів усіх рівнів у Сєвєродонецьку (Луганська область), який пройшов у 2004 році.

За словами адвокатів, ГПУ не пропонувала Єфремову укласти угоду зі слідством. "Офіційно нам таких пропозицій не було. Генпрокурор щось таке сказав, але так і не запропонував", - сказав адвокат Євген Солодко.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...