Єпископ на узбіччі: владику УПЦ КП зловили п'яного за кермом

О третій годині ночі єпископ УПЦ КП у п'яному вигляді порушив правила дорожнього руху

Єпископ УПЦ КП у стані сп'яніння порушив ПДР у нічному Мукачеві. Фото з сайту mukachevo.com

У вівторок 17 травня близько 02:40 у Мукачеві патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Epica, бо водій порушив ПДР (дотримання вимог зупинки та стоянки транспортних засобів). Поліцейські виявили у порушника ознаки алкогольного сп'яніння. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на mukachevo.net.

Від тесту на вміст алкоголю в крові водій відмовився. Патрульні склали постанову про порушення ПДР та протокол про відмову від проходження тесту, інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Також порушник відмовився назвати, де і ким він працює, але у ньому впізнали єпископа Ужгородського і Закарпатського УПЦ КП (Київський Патріархат).

Можна припустити, що владика не винен, а просто затримався на святкуванні у керівництва - 50-річчя на кафедрі патріарха Філарета. А всі знають, що відмова від святої справи "выпить за начальство" може мати вкрай неприємні наслідки.

До того ж, єпископу (за даними сайту УПЦ КП) всього 32 роки, життєвий шлях доволі складний: кандидат у депутати міської ради, вчився в академії держуправління при Президенті України за часів Януковича, нагороджений патріархом Філаретом, у 30 років вже встиг стати єпископом (зазвичай раніше 33 років у православних Церквах взагалі не мають висвячувати на єпископську кафедру). Ось і не витримав навантаження... А до його честі треба додати, що за єпископськими мірками у нього дуже "скромное" авто.

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...