Євро-2016 могло залишитися без Росії: Автобус зі збірною дивом не впав в обрив (відео)

Екстремальна ситуація для збірної Росії з футболу завершилась вдало завдяки майстерності водія.

Автобус зі збірной Росії чудом не впав в обрив. Фото: life.ruЗбірна Росії з футболу на шляху з Інсбрука у швейцарський Бад-Рагац потрапила в екстремальну ситуацію та вціліла лише завдяки майстерності швейцарського водія, повідомляють Патріоти України з посилання на Нескучные новости.

Автокатастрофа ледь не сталася в Австрії, звідки національна команда Росії після товариського матчу проти Чехії поверталася на тренувальні збори до Швейцарії.

Як йдеться в повідомленні, на зворотному шляху проходження автобус з футболістами на гірському перевалі у Східних Альпах ледь не зірвався у прірву через автомобіль, який і підрізав автобус. Команда вціліла лише завдяки майстерності водія.

"На одному з перевалів автобус зліва вирішила обігнати легкова машина, яка після появи зустрічного автомобіля була змушена підрізати транспорт з футболістами".

"Водій різко повернув праворуч, але встиг вирівняти становище буквально за кілька сантиметрів від обриву. Тільки завдяки його майстерності команда вціліла", - повідомили у тренерському штабі.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...