Євро-2016: Визначився переможець в кривавому і гострому матчі Хорватія-Туреччина

Збірна Хорватії виграла у команди Туреччини в матчі групи D з рахунком 1:0.

Ведран Чорлука. Фото: Обозреватель/ЕРА.

Збірна Хорватії в напруженому матчі виграла у команди Туреччини в матчі групи D чемпіонату Європи з футболу. Зустріч на "Парк де Пренс" завершилася з рахунком 1:0, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Долю матчу вирішив один єдиний гол-шедевр, забитий на 41-й хвилиніЛукою Модричем. Півзахисник "Реала" вдало зловив м'яч на ногу і з льоту відправив сферу повз Бабаджана.

Після цього обидві команди мали низку гострих моментів, але голкіпери грали бездоганно. Крім того, зустріч ознаменувалася дуже гострою боротьбою, в одному з моментів якої хорватському захиснику Ведрану Чорлуці розбили в кров голову.

Туреччина - Хорватія - 0: 1 (0: 1)

Голи: Модріч 41" - 0:1

Туреччина: Бабаджан, Генюл, Топал, Балта, Еркін, Туфан, Інан, Озьякуп (Шен 46 '), Чалханоглу, Тосун (Мор 69 '), Арда (Їлмаз 65')

Запасні : Шахін, Кайя, Киврак, Текін, Кейбаші, Шахан, Маллі, Озбайраклі, Чалик

Хорватія: Субашич, Срна, Чорлука, Віда, Стрініч, Модріч, Бадель, Брозовіч, Ракітіч (Шілденфельд 89 '), Перішич (Крамаріч 86'), Манджукіч (Пьяца 90 ')

Запасні : Калініч, Врсалько, Ковачіч, Єдвай, Варгіч, Чорич, Рог\

Попередження : Тосун 31", Балта 48", Шен 90 "- Стрініч 80'

Суддя: Ерікссон Юнас.

Свій наступний поєдинок Срна і компанія проведуть 17 червня проти Чехії (19:00), а турки в цей самий день змагатимуться з іспанцями (22:00).

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...