Євро-2016: Заява футболіста збірної РФ про заплановану зустріч Україна-Росія викликала резонанс у мережі

Спортсмен заявив, що ніякої війни між народами немає.

Павло Мамаєв. Фото: ЖЖ

Гравець збірної Росії з футболу Павло Мамаєв заявив, що не розуміє росіян, які мають щось проти українців. Про це повідомляє championat.com, передають Патріоти України.

Півзахисник "Краснодара" і збірної Росії заявив, що готовий зіграти з Україною в плей-офф Євро-2016, незважаючи на напружені відносини між країнами, про які всім відомо. "Політичний шум з приводу зустрічі в плей-офф зі збірною України? Ми-то тут при чому? Я не вважаю, що між нашими народами повинна бути якась ненависть або війна, не дай Бог", - сказав він.

Футболіст додав, що не розуміє, як можна бути проти країни, яка була братською. "Я не бачу ніякої підоснови, якщо ми зустрінемося на Євро. Я взагалі не розумію росіян, які мають щось проти українців, і навпаки", - заявив Мамаєв.

Слова Мамаєва викликали великий резонанс в мережі. Думки коментаторів на ресурсі розділилися: деякі підтримали футболіста, інші різко засудили його висловлювання. "Здивований. Адекват. Плюсую", "Росія - це велика держава. Україна - це частина Росії, яка придумала свою незалежність від Росії. Якнайшвидше возз'єднання буде початком історії найбільшої імперії. Немає рівної слов'янської раси і не буде".

"От коли у росіян не буде таких імперських ідей, тоді і відновиться дружба між російським і українським братніми народами!", "Те, що ти і тобі подібні думають, - це тільки конфлікт. Україна - держава, і до Росії більше не належить, Утріть свої імперські амбіції і дайте людям і собі спокійно жити", "Якби сталося таке, мені було б цікаво подивитися. Через відносини в спорті, культурі, нормальні людські відносини прийде розуміння і одужання деяких надто вже запалених мізків ", - коментують користувачі

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...