Євробачення-2016. Український відбір. Фінал, відео трансляція

Йде національний відбір на Євробачення.

Пропонуємо вашій увазі пряму онлайн відео-трансляція фіналу українського відбору на "Євробачення 2016". Початок о 19.00 за київським часом, одночасно в прямому ефірі покажуть СТБ і UΛ: Перший, передають Патріоти України.

До вашої уваги - пряма відео-трансляція.

Навколо Національного відбору на "Євробачення 2016" зав'язалося відразу два скандали.

Групу "НеАнгели", яка в другому півфіналі виступала з піснею "Higher", звинуватили в плагіаті. Композицію дівчат порівнюють з хітом Бейонсе "Running". "Звинувачувати нас в плагіаті можуть ті, хто не розбирається в музиці, або ті, хто безпосередньо зацікавлений в перемозі наших конкурентів", - відразу ж прокоментував ситуацію продюсер "НеАнгелів" Юрій Нікітін.

Соліста групи SunSay Андрія Запорожця звинуватив не лише в плагіаті, а ще й в симпатіях до "русского мира". "Love Manifest" у виконанні Запорожця порівнюють з хітом "Moves Like Jagger" американської фанк-групи Maroon 5. Також ця пісня звучала і раніше, тобто не була написана спеціально для "Євробачення 2016".

"Дорогі друзі! Композиція" Love Manifest "звучала раніше на фестивалях і концертах. Дійсно, є аматорські відео з виступів, які були записані глядачами на камери телефонів. Але офіційний реліз треку відбувся 30 вересня 2015 року, а 13 лютого композиція була вперше виконана на англійською мовою в півфіналі Національного відбору на "Євробачення" ", - пояснив представник Андрія Запорожця.

Користувачі мережі помітили, що SunSay дає концерти в купірувати Криму та Росії. Любителі теми "зради" відразу ж підхопили цю новину. Пізніше Андрій Запорожець зробив офіційну заяву з приводу ситуації, що склалася.

"У мене величезна аудиторія в Росії. Мене там люблять і чекають. Ця аудиторія довго формувалася - ще задовго до сумних подій. Для мене не має значення - концерт у Львові, або в Москві. Я не ділю свою аудиторію. Люди, які засуджують мене - це, напевно, не моя аудиторія. Але я можу їх зрозуміти ", - сказав Запорожець.

Росіян покосить онкологія: Експерти розповіли про відкладені наслідки потопу в Курганській області

вівторок, 30 квітень 2024, 6:56

Повінь у Курганській області РФ може мати серйозніші наслідки, ніж вважалося раніше. У зоні затоплення опинилися старі уранові копальні "Добровільне". Інформація підтверджена супутниковими знімками, передають Патріоти України. Влада РФ намагається при...

На Хмельниччині чоловік заявив, що не з'явився в ТЦК "через похмілля": Стало відомо, яке рішення ухвалив суд

вівторок, 30 квітень 2024, 6:50

Красилівський районний суд Хмельницької області засудив до року іспитового терміну чоловіка, який не з'явився до ТЦК після отримання бойової повістки. Фігурант пояснив, що не зміг цього зробити через "сильне похмілля". Про це йдеться у вироку, опубліко...