"Євробачення" націлене проти музики і голосів: Джамалі пригадали різку заяву

Співачка раніше критикувала пісенний конкурс.

Джамала під час виступу в першому відбірковому турі українського Євробачення. Фото: Обозреватель.

Джамала, яка є одним з головних претендентів на перемогу в Національному відборі на "Євробачення 2016", не завжди вважала цей конкурс вартим уваги. У 2011 році в інтерв'ю українському каналу "1 + 1" Джамала називала Євробачення амузичним, апісенним і налаштованим проти музики, пісні і голосів, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Обозреватель.

Нагадаємо, в суботу, 6 лютого, паралельно в прямих ефірах СТБ і UΛ: Перший відбувся перший півфінал Національного відбору на Євробачення 2016, на якому блискуче виступила співачка Джамала.

Артистка виконала авторську пісню про трагедію кримськотатарського народу 1944, яка допомогла їй пройти у фінал конкурсу. 21 лютого відбудеться фінал Нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс, який пройде в травні в Стокгольмі (Швеція). Всі фінансові витрати, пов'язані з організацією поїздки переможця на "Євробачення 2016", бере на себе телеканал СТБ.

Фінал українського відбору буде також показаний паралельно в прямих ефірах на телеканалах СТБ і UΛ: Перший. В результаті першого півфіналу до трійки лідерів увійшли Джамала, The Hardkiss та Brunettes Shoot Blondes.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...