Євробачення: У 2008 році Росія купила перемогу Діми Білана, - журналіст

Тимур Мірошниченко розповів про ефективні способи маніпулювання результатами пісенного конкурсу.

Офіційний голос України у висвітленні пісенного конкурсу "Євробачення", журналіст Тимур Мірошниченко. Фото: Подробиці.

Офіційний голос України у висвітленні пісенного конкурсу "Євробачення", журналіст Тимур Мірошниченко в ексклюзивному інтерв'ю podrobnosti.ua розповів про те, що представник Росії Діма Білан в 2008 році купив перемогу в конкурсі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"За що купив, за те продаю. Чув про те, що, наприклад, Росія купила собі перемогу Діми Білана. Називають конкретні суми в 5 млн євро. Але телеглядачів ж особливо не підкупиш, хоча вже придумали і це", - зазначив Тимур.

Ведучий також розповів про альтернативні способи маніпулювання результатами "Євробачення".

"Всі знають цю схему: відправити по всій Європі своїх представників, організувати вечірку, зібрати людей і протягом 15 хвилин активно проголосувати з десятків різних телефонів. І так несподівано країни найчастіше займали високі місця. Але легше, звичайно, домовитися з п'ятіркою людей або взагалі з однією людиною в журі. Ніхто в Європі поки не знає, як з цим боротися", - поділився Мірошниченко.

У поліції розповіли про новий антирекорд: В Україні почастішали випадки "п'яних" ДТП

середа, 1 травень 2024, 20:15

За даними патрульної поліції, в Україні значно збільшилась кількість автомобільних аварій, учасниками яких були водії у стані алкогольного сп'яніння. Про це у середу, 1 травня, повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Украї...

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...