Її "зірковий" час: Два відомі британські таблоїди написали про оголену заступницю Авакова

Видання Mirror і The Sun не могли обійти увагою скандал, який спалахнув в Україні після призначення Анастасії Дєєвої "правою рукою" глави МВС.

Фото Анастасії Дєєвої потрапило на сторінки британських таблоїдів. Фото:http://www.mirror.co.uk/

Британські таблоїди Mirror і The Sun не обійшли увагою скандал з призначенням заступником міністра внутрішніх справ 24-річної Анастасії Дєєвої, супроводивши статтю її оголеними фото. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Видання відзначають, що керівництву вдалося захистити призначення молодого заступник міністра після публікацій її "порнографічних" фото, незважаючи на скандал, що спалахнув.

Журналісти Mirror також проаналізували колоритні фото "миловидної дівчини". "На деяких фото дівчина знята з оголеними грудьми, а інші можна назвати порнографічними", - резюмують британці.

Також в статті згадується і нібито 10-річний досвід Дєєвої. "Однак, це буде означати, що вона почала працювати у віці 14 років", - зазначають журналісти.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...