Їх план "Барбароса": У Держдумі запропонували встановити пам'ятник Моторолі в Москві

Рудобородий терорист має нагадувати всім росіянам хто вони є, вважають у законодавчому органу РФ

Бойовик Моторола з "нареченою". Фото: "Цензор"

У столиці Росії можуть встановити пам'ятник підлому терористу "ДНР" Моторолі. З такою ініціативою виступив депутат Держдуми Валерій Рашкін, повідомляють Патріоти України з посиланням на RT.

Рашкін направив лист з ініціативою на ім'я мера Москви Сергія Собяніна. У мерії, однак, з його листом ознайомитися не встигли, але повідомили, що воно буде розглянуто в відведені законом терміни. Депутат розповів, що Моторола - це «герой не тільки невизнаних республік, а й Росії, російського світу». Рашкін також назвав Павлова «зразком мужності і самовідданого служіння інтересам народу».

«Пам'ятник Арсену повинен бути, повинен стояти нагадуванням в Москві для кожного з нас», - сказав депутат. Гліб Корнілов, глава так званого "Фонду допомоги Донбасу", розповів, що пам'ятник Моторолі можна буде встановити без залучення бюджетних коштів. Головним гальмом, як зазначається, стає зазвичай бюрократія, а не питання грошей. Згодом заступник голови комісії з монументального мистецтва при Московській міській думі Лев Лавренов виступив проти установки пам'ятника Моторолі в Москві.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...