Ім'я Яроша навмисно "замазали" в кам'янській стрілянині

Правопорушником виявився інший член партії "Державницька ініціатіва Яроша" (ДІЯ), який повинен понести відповідальність.

Таксист з простреленою ногою. Фото:sobitie.com.ua

Охоронець депутата Верховної Ради Дмитра Яроша не стріляв у таксиста в місті Кам'янське (колишній Дніпродзержинськ) Дніпропетровської Області. Правопорушником виявився інший член партії "Державницька ініціатіва Яроша" (ДІЯ), який повинен понести відповідальність. Про це в понеділок, 15 травня, Українській правді сказав голова правління організації Андрій Шараскін, передають Патріоти України.

"Розтиражоване фото з посвідченням охоронця Яроша належить Роману [Малісевичу], який виступає в якості свідка і не стріляв", - зазначив Шараскін.

У прес-службі ДІЯ телеканалу 112 Україна розповіли, що вогонь по таксисту відкрив військовослужбовець Михайло. "Він донині бере участь у багатьох успішних спецопераціях добровольців і досі, на відміну від більшості населення країни, внутрішньо перебуває в стані війни. Не встигли ми пройти ніякої реабілітації за ці чотири роки війни і Майдану, він продовжує боротьбу за самостійність України", - підкреслюється в заяві.

Як повідомлялося раніше у місті Кам’янське Дніпропетровської області вдень 14 травня сталася перестрілка, поранені дві людини. Ймовірно, особистий охоронець Дмитра Яроша прострілив ноги таксисту, який не відповів на привітання “Слава Україні!”

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...