Імпортозаміщення в дії: У Росії почали продавати фаст-фуд із м'ясом гризунів

Щоправда, скуштувати його може не кожен росіянин - для багатьох ціна зависока.

Гризунів почали готувати у російських фаст-фудах. Фото: ЗМІ

У Краснодарі тепер продають бургери з м'ясом нутрії або болотного бобра, ссавця напівводяних гризунів, який по вигляду нагадує великого щура. Про це повідомляє The Guardian, повідомляють Патріоти України.

Ресторатор Тагір Холібердієв зізнався, що такі ж бургери продаються в одному з ресторанів у Москві. Вартість бургера з м'ясом гризуна становить близько 550 руб. (більше 200 грн).

Видання повідомляє, що для приготування використовується чисте м'ясо тварин, вирощених на фермі, яке, за словами ресторатора, рекомендується багатьма лікарями і дієтологами.

До того ж в кафе Холібердієва також подають хот-доги, пельмені і голубці з м'ясом нутрії. За словами журналіста, за смаком м'ясо щось середнє між індичатиною і свининою.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...