Інновації близько: Фото із села на Західній Україні сколихнуло мережу

Сонячні батареї - невід'ємний елемент краєвиду в селі на Івано-Франківщині.

"Сонячне" село. Фото apostrophe.com

Фото села, розташованого між Верховиною та Косовим (районними центрами в Івано-Франківській області), викликало справжній ажіотаж на просторах інтернету, повідомляють Патріоти України.

Користувач Фейсбуку Віктор Снігур виклав світлину, на якій зображене звичайне село зі встановленими вздовж вулиці сонячними батареями. Свій знімок автор прокоментував іронічно: "Західна Україна "загниває" :) Якесь село, між Верховиною та Косовим. Спеціально зупинився, сфотографував, а то очі не вірять :)". Дискусії навколо фото набирають все більших обертів, а знімок тим часом отримав уже понад 3 000 репостів.

Варто зазначити, що сонячні батареї на Західній Україні - явище не нове, оскільки вони "експропріюють" не лише будинки, а й дахи господарських будівель і церков.

Ажіотаж світлини в мережі. Фото apostrophe.com


Переможець Євробачення прямо на сцені розбив свій кубок (відео)

неділя, 12 травень 2024, 7:31

Співак Nемо відразу після свого фінального виступу, яким завершується конкурс Євробачення, розламав кришталевий кубок, котрий вручили йому організатори загальноєвропейського шоу. Схоже що це було прикрою випадковістю – кубок розламався навпіл, коли Nем...

Сума здивує! На яку пенсію можуть розраховувати українці із зарплатою 15 тис.

неділя, 12 травень 2024, 7:15

Українці із зарплатою в 15 тис. грн та з 35 роками стажу можуть розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 4 228,2 грн. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Згідно з останніми даними ПФУ, середня зарплата в Україні становить 16 836 грн. Співв...