Інтенсивно працює: Стало відомо, яку зарплату з надбавкою отримує заступниця Авакова

Анастасія Дєєва отримує оклад у розмірі 14 тис грн і надбавку до зарплати у такому ж розмірі.

Анастасія Дєєва. Фото:tsn.ua

Заступник глави МВС з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва в листопаді отримала 28 тисяч гривень заробітної плати. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, передають Патріоти України за матеріалами Українських Новин.

"Розмір посадового окладу заступника міністра становить 14 тис. гривень. Крім посадового окладу, заступнику міністра встановлена надбавка за інтенсивність праці - 14 тис. грн", - повідомили в МВС.

За п'ять днів жовтня Дєєва отримала зарплату в 5600 гривень, тобто більше тисячі гривень в день.

"Розмір нарахованої заробітної плати заступнику міністра внутрішніх справ Дєєвої Анастасії Євгенівні за жовтень 2016 становив 5600 грн. Після утримання податків і зборів заступнику міністра виплачено 4508 грн. Розмір нарахованої заробітної плати за листопад 2016 склав 28000 грн. Після утримання податків і зборів виплачено 22540 грн" , - підкреслили в МВС.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...