"Його мобілізували, а вона поїхала за ним": У Щасті військовий та волонтер зіграли весілля на танку

Вони вирішили одружитися не зовсім традиційно. На передовій у місті з такою мирною назвою.

Весілля патріотів. Фото: соцмережі.

У місті Щастя Луганської області побралися мобілізований і волонтер. Про це написала військовий медик 28 ОМБР Оксана Чорна на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбуці" , передають Патріоти України.

"Коля і Марина. Його мобілізували, а вона поїхала за ним. Самі вони з Миколаєва. І знали один одного ще задовго до війни. І ось так склалося, що вирішили вони одружитися не зовсім традиційно. На передовій у місті з такою мирною назвою Щастя.

Якщо чесно, то напевно тільки божевілля юності дало їй сили приїхати сюди, на війну. А йому прийняти її цю жертву. Марина навіть хотіла мобілізуватися, щоб бути поруч з ним. З тим самим, з яким вирішила зв'язати своє життя.

І знаєте що я хотіла вас попросити. Я знаю як часто люди одружуються і розходяться. Але ці діти, а вони реально ще діти, так зворушливо піклуються одне про одного. Може ви напишіть їм привітання? Справа в тому, що на самій церемонії було буквально 3 людини. І я бачила як їм не вистачало дома, сім'ї, друзів. Буквально пару рядків на милій листівці з котиками і ним буде що згадати і показати своїм майбутнім діткам. Висилати можна Новою поштою на моє ім'я на Щастя. Я все передам", - написала Чорна.

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...

"Хлопців міняти ніким!”: Боєць "Азову", який служить попри втрачену кінцівку, розповів про критичну ситуацію у війську

неділя, 28 квітень 2024, 13:43

Зараз охочих йти до Збройних Сил України, ставати на захист зовсім немає. Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Про це боєць 12-ї бригади НГУ “Азов” на позивний “Ніко” розповів в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA. Він...