Його обдурили: "Крыму указали на его особое положение: койка в камере общего режима", - блогер

Таких районів, як Крим, в Південному федеральному окрузі греблю гати. Дійсно, чим він краще Адигеї?

Кремль ліквідував Кримський федеральний округ. Фото: investigator.org.ua"Невинний запис про те, що російські брати розвели Крим, як п'яну малолітку, зібрала у мене на сторінці толпищи ватників. Від Воронежа до Новосибірська. Що я вам скажу, "русскомирцы" дорогі, правда завжди очі коле. Як і на мерзенному злодієві шапка вогнем палає, - Патріоти України пропонують читачам матеріали блогера Марини Данилюк-Ярмолаєвої. Далі мовою оригінала:

Во время так называемого "референдума" в Крыму, русская пропаганда активно заманивала глупеньких граждан сладкими приманками. Что Крым - это детство и юность, и первые поцелуи в лагере, и что все будет совершенно зае*ись круто, если полуостров сиганёт в пучину русского мира.

Но сказка об "особом статусе", уникальном пути Крыма не продержалась даже 1,5 года. Крыму указали его истинное положение: койка в камере общего режима, как раз у па*аши. Не будет там больше ни прямой связи Крым-Кремль. Ни Керченского моста. Ни особого финансирования с привилегиями.

Обычный район Ростовской области со столицей в Ростове, а не Симферополе. Плюс, в ЮФО таких "особенных" еще пруд пруди - Адыгея, Астрахань, Калмыкия. Там отнюдь не Силиконовая долина, даже не уровень украинских городов-миллионников.

Есть даже тонкая насмешка, что новым смотрящим ЮФО и "покращеного" Крыма стал экс-прокурор Владимир Устинов, некогда расследовавший обстоятельства гибели подводной лодки "Курск".

Помните легендарный диалог "Что случилось с "Курском"? Она утонула". Теперь его можно адаптировать: "Что стало с Крымом? Его обманули".

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...