Росіяни анексували Крим і тепер так само захоплюють Азовське море, тільки повільніше, - Арестович (відео)

За словами блогера, Україні зараз немає чим відповісти на дії РФ. Але цю ситуацію можна подати у вигляді військової агресії проти України, про що треба говорити на майбутньому саміті НАТО.

Олексій Арестович. Фото:скрін відео

Росія планомірно намагається "віджати" в України Азовське море і перекрити рух торгових суден, які прямують у Маріуполь і Бердянськ. Про це розповів військовий експерт і блогер Олексій Арестович, інформують Патріоти України.

"У росіян є абсолютно реальні шанси зробити Азовське море своїм внутрішнім, цього вони і добиваються. Вони хочуть закрити його для всіх. Вони захопили Крим, тепер вони приблизно тим же макаром, що і Крим, захоплюють Азовське море, тільки повільніше", - вважає експерт.

За його словами, Україні зараз немає чим відповісти на дії Росії. Але цю ситуацію можна подати у вигляді військової агресії проти України, про що треба говорити на майбутньому саміті НАТО.

"Що хочуть показати Альянсу росіяни? Що вони будуть битися за Україну всіма доступними засобами. Європейці явно не готові з ними воювати за Україну, тому вони мають у цьому сенсі психологічний, дипломатичний успіх", - упевнений Арестович.

При цьому агресія Росії в Азовському морі могла початися значно раніше, але зараз вже відбувається повномасштабний "віджим".

"Якщо ще в центрі Азовського моря або біля нашого узбережжя можна поплавати, то пройти через Керченську протоку – проблема. Віджали Крим, а тепер віджимають Азовське море, пакетом. Я взагалі здивований, що вони так пізно почали. Я б на їх місці робив це відразу - в 2014 році. Але, як кажуть, повільно запрягають, а їдуть швидко – запрягали чотири роки, а зараз поїхали", - розповів експерт.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...

Перед терактом у Крокусі проходила спецоперація! Затримали групу бійців. Помітили дивну зброю - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:15

У Росії 22 березня стався теракт у «Крокус Сіті Холі». Загинуло багато людей, також є постраждалі. Незадовго до теракту біля «Крокусу» затримали групу спортсменів. Але чому? Що там відбувалося? Як Кремль заплутався у своїх словах коментуючи теракт? Куд...