"Йому назавжди 18": У Сумах вшанували пам’ять наймолодшого кіборга (відео)

На Алею слави в Сумах, звідки родом загиблий герой, вшанувати пам’ять молодого «кіборга» прийшли його родичі і друзі.

Вежа Донецького аеропорту. Фото: соцмережі.

У неділю, 6 листопада, виповнилося два роки з дня смерті 18-річного «кіборга» Сергія Табали, який загинув, захищаючи донецький аеропорт. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «24 канал».

На Алею слави в Сумах, звідки родом загиблий герой, вшанувати пам’ять молодого «кіборга» прийшли його родичі і друзі. Також йому в минулому році присвоїли звання “Почесного громадянина міста Суми” та назвали в його честь вулицю, на якій він жив і школу, в якій він навчався.

Сергій Табала загинув в 2014 році на диспетчерській вежі аеропорту в результаті прямого попадання снаряда «Рапіра», випущеного бойовиками самопроголошеної «ДНР».

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...