Йому стріляли в спину: На Дніпропетровщині жорстоко розправилися з депутатом селищної ради

Слідство розглядає всі можливі версії злочину: від корисливих мотивів до замовного вбивства. Крім викраденого позашляховика депутата злочинці нічого не викрали ні в будинку, ні в кафе, власником якого був убитий.

Ілюстрація:https://inews.sumy.ua/

У ніч на 30 травня в селищі Червоногригорівка Дніпропетровської області сталося жорстоке вбивство місцевого бізнесмена, депутата селищної ради та голови районної організації однієї з партій. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Комсомольску правду в Україні.

Серед ночі на телефон 70-річного Миколи Бондаренка прийшло сповіщення, що в його кафе "Батьківщина" спрацювала сигналізація і туди, мовляв, намагаються увірватися невідомі.

Власник вирішив сам розібратися у ситуації, сів у машину і поїхав до свого закладу. По дорозі чоловік попросив допомогти охоронця насосної станції. Той якраз чергував в нічну зміну. Селище невелике, і охоронця депутат добре знав.

Коли чоловіки тільки підходили до кафе, невідомі відкрили вогонь. Першим убили 45-річного охоронця, випустивши в нього п'ять куль, а потім і самого бізнесмена. Йому стріляли в спину: дві кулі потрапили в поперек, одна - в голову.

"Впоравшись" біля кафе, злочинці сіли в білий Nissan убитого підприємця і поїхали до нього додому. Там почали голосно тарабанити в ворота. Прокинувшись від гуркоту, на ґанок будинку вийшла дружина бізнесмена і теж отримала кулю. Жінка вижила, але перебуває у важкому стані. За словами лікарів, куля пройшла буквально в трьох сантиметрах від серця, але пробила грудну клітку і пошкодила легеню.

"Слідство розглядає всі можливі версії вбивства: від корисливих мотивів до замовного вбивства. Крім викраденого позашляховика злочинці нічого не викрали ні в будинку, ні в кафе. В області введено план "Сирена", але поки вбивці не знайдені. Автомобіль теж", - розповіли в прес-службі Нікопольської поліції.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...