​«Йосипівській батальйон» поспішає на допомогу «лісапетному»: жінки з художньої самодіяльності заспівали хіт про «лабутени» українською (відео)

На фестивалі гумору в Одеській області аматорський колектив «Йосіпівській батальйон» заспівав скандальновідому композицію «Експонат» російського гурту «Ленінград».

В районному центрі Саврань Одещини народні артистки «Йосипівського батальйону» переспівали відому композицію Сергія Шнурова, зазначають Патріоти України.

Жінки із пишними формами, як їх визначили глядачі одягли вишиванки, чорні брюки та взуття з червоною підошвою, на кшталт знаменитого взуття «Louboutin». От тільки мабуть вони пофарбували його, як і героїня знаменитого відеокліпу.

Для дотримання пристойного формату, колектив дещо замінив текст пісні, зокрема заспівали вони «і в облягаючих штанах».

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...