Іронія долі: Путінського коміка висміяли за бажання лікуватися у "тупих"

Михайлу Задорнову, який повідомив про страшну хворобу і планує лікуватися в країнах Балтії, згадали його висловлювання про Литву як найбіднішу країну.

Михайло Задорнов. Фото: youtube.com.

Блогери уїдливо відреагували на новину про те, що одіозний російський письменник-сатирик Михайло Задорнов повідомив про серйозне захворювання і намір лікуватися в Прибалтиці. Новину про те, що комік на деякий час покине РФ для лікування, розмістив на своїй сторінці в соцмережі Facebook блогер Руслан Благой, передають Патріоти України.

"А чего ж не в скрепном госпитале при храме в Москве? Ты ж называл Литву самой нищей страной, кричал, что там литовцев не осталось, и насмехался над ними, а как сдыхать, так полез к ним - вылечите меня. Как же противны мне такие люди.. Фу", - зазначив Благой в мережі.

Справа в тому, що одіозний комік днями повідомив, що має тимчасово перервати свій щільний гастрольний графік і участь в інших проектах через серйозну хворобу. Однак яку саме, він не уточнив.

Про це відразу написали журналісти одного з росЗМІ, приводячи заяву Задорнова.

У той же час він підкреслив, що відправляється на лікування в закриту клініку і шукати його для того, щоб витягнути хоч якусь інформацію, марно.

В той же час блогери в мережі іронічно коментують думку Благого: "В этом и есть вся земная суть ордынцев", "И его Литва пустит к себе? Ведь Газманова НЕ пустили... этот какой стороной лучше?", "Вроде ж гражданство у него латвийское. В Риге живет", "па де шанс, как говорят французы. То есть безнадега", "Пусть выздоравливает. Но сволочь однако", "какая Прибалтика? Нет никакой Прибалтики, есть страны Балтии: Литовская республика (Литва), Латвийская Республика (Латвия) и Эстонская Республика (Эстония)... привык сволочь как в союзе...", "на пограничном контроле в Европе надо прочитать Задорнову его монолог, что в Европе и США все такие тупые...", "Лечится у "тупых"?? А где гордость, любовь к родине великой?? Или это все свистеж?! Где скрепы, наконец?", " Может, хоть теперь задумается... столько наговорил за свою жизнь... наоскорблял...".

"Это называется иронией судьбы. Он еще и в Америку поедет, если там смогут помочь. Я его уже давно не уважаю, но здоровья ему желаю. Как правило, тяжелая болезнь заставляет смотреть на привычные вещи под другим ракурсом, и тогда резко меняются убеждения", - відзначив один з корустувачів мережі.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...