Йшла забрати сина з дитсадка: На Київщині зарізали багатодітну матір

На місці злочину працюють кінологи і криміналісти, встановлюються свідки трагедії.

Ілюстрація:politeka.net

У Фастові, що на Київщині, невідомий зарізав багатодітну матір. Загибла – 43-річна мати трьох дітей, вдова, приватний підприємець. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Київській області, зазначають Патріоти України.

"До поліції Фастова зателефонував черговий лікар медичного закладу та повідомив, що із чисельними ножовими пораненнями звернулася жінка і втратила свідомість. Не приходячи до тями від отриманих тілесних ушкоджень вона померла в операційному відділенні лікарні," – йдеться у повідомленні поліції.

Ввечері жінка йшла до дитячого садочка, щоб забрати сина. Поблизу входу до навчального закладу на неї ззаду напав невідомий чоловік та почав наносити ножові поранення.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводяться всі необхідні слідчо-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника та затримання його. На місці злочину працюють кінологи і криміналісти, встановлюються свідки трагедії.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...