Йшов 4-й рік війни: Відомий український волонтер… запропонував помиритися з Росією

На його думку, до подібних речей треба підходити прагматично.

Олексій Мочанов. Фото: mediananny.com

Відомий гонщик, блогер, волонтер і громадський діяч Олексій Мочанов запропонував відновити торговельні відносини з Росією. Таку заяву він зробив у ефірі телеканалу Newsone, повідомляють Патріоти України.

Мочанов нагадав про свою позицію, яку він уперше озвучив у ЗМІ ще 2013 року. "Я говорив про те, що "Україна в Європу, Україна в Росію, в Митний союз і Європейський"... Я говорив, і це відео є в інтернеті, що у внутрішній політиці будь-якої держави повинні бути принципи, а у зовнішній - інтереси. У нас, на жаль, багато років навпаки: у внутрішній - інтереси, а у зовнішній - принципи. Якщо нам вигідно з Євросоюзом, ми працюємо з ЄС, якщо нам вигідно з Китаєм або з Росією - нам треба працювати з тими, хто приносить прибуток", - заявив він.

Мочанов також заявив, що в Україні "все життя народ на заході дивився в бік Європи, а схід - у бік Росії". "До Львова приїжджали багаті машини з польськими номерами, у Луганськ - з російськими. У цей момент люди стояли одне до одного дупами", - додав він.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...