Юна українська співачка підкорила Шварценеггера і Голлівуд (фото, відео)

​Софія Тарасова завоювала цінні нагороди в двох категоріях - вокал і модель на міжнародному Чемпіонаті з виконавською видам мистецтв (WCOPA).

Софія Тарасова в Голлівуді підкорила Шварценеггера. Фото: прес-служба Софії Тарасової.

Днями в Голлівуді відбувся міжнародний Чемпіонат з виконавських видів мистецтв (WCOPA), де юна українська співачка, що представляла Україну на дитячому пісенному конкурсі "Євробачення", Софія Тарасова не тільки гідно представили країну, але й привезла золоті нагороди, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Міжнародна Олімпіада Талантів, так символічно називають конкурс, за підтримки Арнольда Шварценеггера - єдина, яка відкриває дорогу до Голлівуду.

Софія Тарасова довела, що немає нічого неможливого і завоювала цінні нагороди в двох категоріях - вокал і модель.

"Це був неймовірний конкурс такого масштабу, де мені довелося взяти участь в декількох категоріях. Виступати в якості виконавиці я звикла ще з раннього віку, а ось в ролі моделі - вперше! Але виявилося це не так страшно", - поділилася своїми враженнями Софія Тарасова .

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...