Юрій Бірюков розповів, хто влаштував "стрілянину" біля резиденції Порошенка під Києвом

З'ясувалося, що вертоліт з військової частини з Василькова проводив навчання.

Ілюстрація:http://obozrevatel.com/

Теплові пастки в двох кілометрах від резиденції президента Петра Порошенка випустив вертоліт, що належить військовій частині з Василькова. Про це виданню InfoResist повідомив позаштатний радник президента Юрій Бірюков, інформують Патріоти України.

"Хтось (не можу сказати) проводив навчання. З використанням армійської авіації. Пустили сигналку до старту. Вона не спрацювала відразу, почала падати, вітром знесло. І за кілька метрів до землі вона таки спрацювала. Впала в кущі і вигоріла. Вся історія", - повідомив він.

Також Бірюков додав, що "в районі Києва є тільки одна військова частина у якій є вертушки. Було нескладно дізнатися".

У той же час, як заявили в Генштабі, в цьому районі є одна військова частина, у якій є вертольоти, вона знаходиться у Василькові.

Крім того, в Генштабі додали, що в даний момент по всій Україні проходять навчання і не виключили можливість даного інциденту. У відомстві не змогли підтвердити, чи належав вертоліт Збройним силам України, направивши ЗМІ звертатися в прес-службу Повітряних сил.

У свою чергу, в прес-службі Повітряних сил ЗСУ заперечують польоти вертольотів в цьому районі в той час.

Підозрюють, що через росіян: В Естонії через проблеми із GPS-навігацією не змогли приземлитися літаки з Фінляндії

субота, 27 квітень 2024, 23:37

У ніч на 26 квітня літак фінської авіакомпанії Finnair, що вилетів із Гельсінкі, не зміг сісти в аеропорту естонського міста Тарту в ніч через перешкоди GPS. Про це повідомляє ERR із посиланням на представника Finnair, передають Патріоти України. Літак...

У Норвегії туриста-поляка оштрафували за те, що потурбував... моржа

субота, 27 квітень 2024, 23:28

У Норвегії туриста, який відвідував норвезький арктичний архіпелаг Шпіцберген, оштрафували на понад $1100 за надмірне наближення до моржа. Про це повідомляє BBC, передають Патріоти України. Наближатися до дикої природи на Шпіцбергені так, щоб її турбув...