Із Криму всі тікають: Російська влада почала "зганяти" на півострів чувашів

На анексованому півострові катастрофічно не вистачає робочих рук.

Ілюстрація:fedpress.ru

В окупованому Криму гряде трудова міграція. До сезонної роботи в Ялті можуть бути залучені жителі міста Чебоксари з Чувашії. Про це розповіла Олена Трофімова, "директор" територіального відділення "державної казенної установи "Центр зайнятості населення" в Ялті, передають Патріоти України з посиланням на Крыминформ.

"Чебоксарский центр зайнятості формує робочі бригади, які готові в будь-який момент приїхати в Ялту і допомогти нашому санаторно-курортного комплексу гідно провести сезон", - розповіла Трофімова.

У той же час, жителі Ялти їдуть на роботу в Санкт-Петербург. За словами Трофімової, в Ялті катастрофічно не вистачає робочих рук. Зараз на одного безробітного припадає 4-5 робочих місць, а до курортного сезону ця диспропорція збільшується в два рази.

Вона зазначила, що на сьогоднішній день є 485 актуальних вакансій на 946 робочих місць, з яких 221 вакансія - для кваліфікованих фахівців, 264 вакансії - робітничих професій, 83 вакансії - в державних і муніципальних унітарних підприємствах, 337 вакансій - в державних установах.

"При цьому на реєстраційному обліку у нас перебуває 313 чоловік, 245 з яких визнані безробітними", - уточнила Трофімова.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...