Із життя слуг Феміди: У мережі показали розкішний особняк київського судді, який він "забув" задекларувати (відео)

Олександр Кияшко з нерухомого майна задекларував лише земельну ділянку в Києві розміром 10 соток.

Олександр Кияшко. Фото:Без Табу

У мережі з'явилося відео, у якому показано майно сім'ї судді апеляційного суду міста Києва Олександра Кияшка. У кадри потрапили кілька елітних особняків і розкішних квартир. Про це повідомляє портал проекту Всеукраїнського об'єднання "Автомайдан", - Prosud, інформують Патріоти України.

Дружина столичного судді володіє особняком, розташованим в 5 км від столиці, вартістю не менше 2,5 млн гривень. Також, крім будинку площею 178 кв. м. в селі Лісники під Києвом, їй належать дві земельні ділянки. Однак Кияшко з нерухомого майна задекларував лише земельну ділянку в Києві розміром 10 соток.

Сини судді володіють двома квартирами в столиці. Одна з них, площею 97 кв. м., була придбана в 2011 році. Зараз її вартість становить 90 тис. доларів. Друга квартира, площею 76 кв. м., знаходиться на Печерську. Квартиру в центрі міста синам подарував суддя в 2012 році.

Експерти з'ясували, що такий подарунок коштує не менше 130 тис. доларів. Крім особняка, земельних ділянок і квартир синів, сім'ї Кияшко належить великий будинок в селі Козин під Києвом (площею 336 кв. М.) І квартира площею 152 кв. м. в елітному житловому комплексі "Riverside". Мінімальна вартість такої квартири - 300 тис. доларів.

Оскарження висновку ВЛК можливе: Офіцер розповів, як це відбуватиметься

вівторок, 7 травень 2024, 18:22

Можливість оскарження рішення військово-лікарської комісії залишиться в оновленому законодавстві. Про це заявив в ефірі телемарафону офіцер Центральної військово-лікарської комісії Дмитро Мірошніченко, передають Патріоти України. "Ми її удосконалили. В...

Позиція однозначна: Українці відповіли, що влада повинна зробити з УПЦ Московського патріархату

вівторок, 7 травень 2024, 17:56

У квітні 2024 року 83% українців вважають, що держава в тій чи іншій мірі має втрутитися в діяльність УПЦ Московського патріархату,передають Патріоти України. Зокрема, 63% вважають, що ця церква має бути повністю забороненою. Ще 20% зараз виступають за...