"Какие инвалиды? Где они?": Мережу обурив "герой" паркування у Києві (фото)

Водій-нахаба, який припаркувався на місці для інвалідів, насправді неповносправним не був.

Фото:Facebook

У мережі обговорюють водія позашляховика, який на парковці зайняв місце для людей з обмеженими можливостями. Фото на своїй сторінці в Facebook опублікував журналіст Андрій Альохін, передають Патріоти України.

"Кто-то знает чувака, которому лень перепарковаться через 10 метров, но не лень заявлять: "Какие инвалиды? Где они? У кого-то есть возможность пробить по базе или перепостить - пусть побудет знаменитым?"- зазначив Альохін.

Журналіст уточнив, що спілкувався з водієм і той не інвалід. Слід відзначити, користувачі підтримали Альохіна.

""Может у него мечта такая - стать инвалидом"; "Как люди не боятся кармы"; "Может он инвалид на голову с детства, о чем и сигнализирует обществу"; "Бурячину ему в выхлопную трубу"; "Недавно заехали в "Блокбастер" на фильм, так там одни инвалиды на парковке"; - пишуть користувачі.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...