Каміння з неба: Крим можуть ізолювати від енергосистеми Росії

У зв'язку з цим окупанти радять кримчанам привести в готовність автономні джерела електроживлення.

Ілюстрація:dumaiu.ru

Жителів окупованого Криму попередили про можливі аварійні відключення електроенергії протягом найближчого тижня. Півострів у цей період часу може бути ізольований від енергосистеми Росії. Про це повідомила прес-служба підконтрольної Кремлю адміністрації Ялти, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Як зазначається, відключення світла пов’язані з виведенням у ремонт електричної підстанції "Тамань" енергомосту, який з’єднує Крим та Росію. Такі заходи триватимуть до 7 листопада.

"У зв'язку з виведенням в ремонт обладнання ПС-500 "Тамань" з 13:00 28 жовтня до 07 листопада можливо аварійне відключення енергоподачі в Республіку Крим і перехід Республіки Крим та міста Севастополя на ізольовану від енергосистеми Росії роботу", - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим окупанти радять кримчанам привести в готовність автономні джерела електроживлення.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...